Technische Applicatiebeheerder

  •  
    Rotterdam
  •  
    40 hoursWEEK

Technische applicatiebeheerder – 6 maanden – Rotterdam – Hybride
Linux – Windows – MS SQL

Ben jij de Technische applicatiebeheerder die ik zoek?

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren Technische applicatiebeheerder. De klant gaat vol inzetten op data gedreven netbesturing. Om dit te kunnen realiseren zoek ik een Technische Applicatie Beheerder voor de team. Je zal samen met de team nieuwe applicaties gaan implementeren en bouwen die zich zullen focussen op het uitlezen van data van IoT-sensoren. Als

Skills & experience
– Je hebt hbo werk- en denkniveau.
– Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je hebt affiniteit en ervaring met de energiesector (pré).
– Je hebt kennis van Windows en Linux. En je hebt enige ervaring met netwerken, zodat je het gesprek kunt voeren met onze Telecomafdeling.
– Je hebt enige kennis van databases, bijvoorbeeld MS SQL en MariaDB (pré).
– Je hebt enige kennis van encryptie (pré).
– Je spreekt goed Nederlands en Engels.

Ben jij de Technisch Applicatiebeheerder die wij zoeken? Stuur je CV en contactgegevens naar en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Amoria Bond is een onafhankelijk recruitment consultancy en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoeld om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Amoria Bond Ltd is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.