Integratie specialist

  •  
    Information Technology
  •  
    Maarssen
  •  
    40 hoursWEEK

Integratie specialist – 12 maanden – Maasland – Nederlandstalig -Hybride

IBM – MQ series – IBM API Connect

Ben jij de Integratie Specialist die ik zoek?

De werkzaamheden zijn zowel functioneel als technisch van aard. Je houdt je bezig met het schijven van impactanalyse voor de klant en de technische documentatie voor de beheerders. Je schrijft ontwerpen en je test de nieuwe interface mat SOAP UI of een andere tool. Daarnaast kan je ingezet worden voor het realiseren, testen en implementeren van koppelingen die door collega integratieconsultants zijn ontworpen. In geval van incidenten stuur je de keten aan en je zoekt met netwerktools mee naar de oorzaak.

Skills & experience
– Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als IT Consultant in een Enterprise omgeving.
– Je hebt tenminste 2 jaar aantoonbare kennis van en ervaring in de realisatie van applicatie integratie en webservices.
– Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met een of meerdere integratietools (zoals bijvoorbeeld IBM MQ series, IBM API Connect).
– Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met technische architectuur van een integratie landschap. Het is daarom zaak dat je thuis bent in TCP/IP, TLS, HTTPS, PKI infrastructuur.
– Je beheerst de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift. Minimaal taalniveau C1.

Ben jij de Integratie specialist die wij zoeken? Stuur je CV en contactgegevens naar en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!
Amoria Bond is een onafhankelijk recruitment consultancy en is gespecialiseerd in bemiddeling middels duurzame werving & selectie. Géén van de gebruikte termen in deze advertentie zijn (in)direct bedoeld om kandidaten op basis van leeftijd en ervaring uit te sluiten. We bevestigen hierbij graag sollicitaties te ontvangen van geschikte kandidaten ongeacht de leeftijd en ervaring.

Amoria Bond Ltd is acting as an Employment Agency in relation to this vacancy.